SIIVOUSPALVELUT KOKEMUKSELLA

Me Kiiltosiivouksella takaamme asiakkaillemme monipuoliset ja ammattitaitoiset siivouspalvelut alueella Espoo sekä koko pääkaupunkiseutu. Toimialaamme kuuluvat niin yrityssiivoukset kuin kotisiivoukset.

Panostamme työn huolellisuuteen ja laatuun, oli sitten kyseessä kotisiivous, toimistosiivous, toimitilasiivous, myymäläsiivous, porrassiivous, päiväkotisiivous, laitossiivous, yksittäinen ikkunapesu tai lattiapesu.

SÄÄNNÖLLINEN YLLÄPITOSIIVOUS

Ylläpitosiivouksella, joka tehdään sovitulla säännöllisellä aikataululla, huolehditaan siivottavan tilan puhtaustason ylläpitämisestä ja tilan toimivuudesta siivouskertojen välissä. Ylläpitosiivouksen siivoussopimus sallii asiakkaillemme mahdollisuuden esimerkiksi päivittäiseen tai viikoittaiseen siivoukseen aina asiakkaan ja siivottavan tilan tarpeiden mukaan. Ylläpitosiivouksen laajuus ja aikataulutus sovitaan aina yksilöllisesti ja joustavasti asiakkaan kanssa.

AMMATTITAITOINEN PERUSSIIVOUS

Perussiivous on ylläpitosiivousta laajempi ja kattavampi siivouspalvelu, jota suosittelemme ylläpitosiivouksen pohjaksi. Käytämme perussiivouksen yhteydessä tarvittaessa vahvempia pesuaineita ja tehokkaampia menetelmiä kuin säännöllisesti suoritettavassa ylläpitosiivouksessa. Perussiivouksen, kuten muutkin siivouspalvelumme, mukautamme siivottavan kohteen toiminnallisuuden tarpeen mukaan sekä asiakkaan toiveita vastaavaksi.

SIIVOUSPALVELUT RÄÄTÄLÖITYNÄ

Tarjoamme useita eri siivouspalveluita, joista uskomme jokaisen löytävän tarpeitaan vastaavan palvelun. Palveluihimme kuuluu niin kotisiivous, myymäläsiivous, toimistosiivous kuin myös tarpeen vaatiessa erikoissiivous tai turvasiivous. Siivoamme porraskäytäviä, ja suoritamme lattiapesuja sekä ikkunapesuja. Tämän lisäksi räätälöimme jokaisen siivouspalvelun yksilöllisesti asiakkaita varten, jolloin tyytyväisyys on varmasti taattu!

PANOSTUS PALVELUIDEN LAATUUN SEKÄ LUOTETTAVUUTEEN

Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaat ja luotettavat siivouspalvelut. Tämän takia puhtaan ja siistin lopputuloksen lisäksi panostamme esimerkiksi sujuvaan kommunikaatioon, sovittujen aikataulujen noudattamiseen sekä asiakkaan luottamuksen kunnioittamiseen. Pelkän voiton tavoittelun sijaan pyrimme tuottamaan palveluita, jotka ovat kokonaisvaltaisesti toimivia ja laadukkaita. Haluamme tarjota siivouspalveluita, joiden tuloksena on siistien ja puhtaiden tilojen lisäksi tyytyväiset asiakkaat.

Mikäli etsit siivouspalveluita alueella Espoo tai lähialueet, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!