Kiiltosiivous

Kiiltosiivous on siivouksen ammattilainen. Toimialaamme on kiinteistöjen siivous ja asiakkaitamme ovat pk-yritykset. Työntekijämme ovat luotettavia ja panostavat laatuun. Keskitymmekin kokonaisvaltaiseen laatuun ja toimivuuteen voiton tavoittelun sijasta.

Kiiltosiivouksen siivouspalvelut ovat toimineet pitkään ja asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja pitkäaikaisia. Sopimussiivouksella ja toimivalla siivouspalvelulla olemme helpottaneet asiakkaittemme arkea, niin yrityssiivouksilla kuin kotisiivouksilla. Mietimme siivouspalvelumme ja siivousten ajankohdat aina tarkasti, jotta siivoukset eivät ole esteenä asiakkaillemme. Siivoukset suoritetaan esteettömästi. Pyrimme vapauttamaan asiakkaamme arjen siivouksista, niin kotona kuin työpaikalla. Kiiltosiivous on siivousalan ammattilainen vankalla siivouskokemuksella ja laadulla. Työntekijämme ovat luotettavia.

Kotisiivous meiltä luotettavasti ja laadukkaasti. Siivouksen laajuus sovitaan aina tapauskohtaisesti. Tässä toimimme useasti viikkosiivousperiaatteella. Siivousrytmi sovittavissa kuitenkin aina tapauskohtaisesti.

Yrityssiivous ja toimitilasiivous sovittavissa täysin asiakkaan siivoustarpeiden mukaan. Palvelu sisältää useasti lattiapesun ja lattiavahauksen, sekä pölyjen puhdistukset. Siivoojamme ovat yrityksemme koulutettuja ammattisiivoojia. Siivoojan taustat on myös tarkistettu ennen palkkaamista, joka takaa asiakkaillemme turvalliset ja luotettavat siivoojat. Tässä voimme puhua jopa turvasiivouksesta. Siivoojat on erikseen koulutettu eri siivouspalveluihin. Yrityssiivousta ja toimistosiivousta tekevät ovat erikoistuneet yrityssiivoukseen kohdistuviin palveluihin. Kotisiivousta tekevät ovat sitoutuneet liikkumaan ja hoitamaan monia siivouksia työpäivän aikana ja kotisiivous on heidän erikoisosaamistaan. Myymäläsiivousta tekevät ovat hoitaneet siivouksen asiakkaan toiveiden mukaisena aikana ja siivous tehdään melkein aina myymälän tai liikkeen ollessa suljettuna asiakkailta. Porrassiivoukset ja kiinteistösiivoukset pyrimme myös hoitamaan aikoina, jolloin liikennettä ei ole ollenkaan tai sitä on mahdollisimman vähän. Siivous tehdään aikoina, jolloin siivoojamme eivät ole esteenä esimerkiksi töihin mennessä.


about