Perussiivous pohjana ylläpitosiivoukselle

Suosittelemme perussiivousta ylläpitosiivouksen pohjaksi. Perussiivous on ylläpitosiivousta laajempi ja kattavampi, ja sillä luodaan pohja helposti puhtaana ylläpidettävälle tilalle, jossa on hyvä sisäilma. Siivouspalvelun laajuus on sovittavissa joustavasti asiakkaan kanssa, mutta yleensä siihen kuuluu tarpeesta ja tilan ominaisuuksista riippuen esimerkiksi lattian peruspesu tai erikoispesu, vahanpoisto ja vahaus, sekä mahdollisesti myös lattian kiillotus. Tavallisesti perussiivous kattaa myös kalusteiden, ovien ja muiden pintojen perusteellisemman pesun ja vuodenajasta riippuen tehdään mahdollisesti myös ikkunanpesu.

Perussiivouksen yhteydessä poistetaan pinttynyt lika ja käytetään tarvittaessa vahvempia pesuaineita ja tehokkaampia menetelmiä kuin säännöllisesti suoritettavassa ylläpitosiivouksessa. Myös ylläpitosiivouksen lisäksi suoritetaan tarvittavin väliajoin kattavampi perussiivous, joka auttaa omalta osaltaan hyvän sisäilman ylläpidossa ja pintamateriaalien suojaamisessa.

Laadukas siivouspalvelu

Meille on tärkeää että voimme tarjota siivouspalvelun, joka on jokaista yksityiskohtaa myöten laadukas. Siistin lopputuloksen lisäksi tämä tarkoittaa myös esimerkiksi sovittujen aikataulujen noudattamista, asiakkaan meille antaman luottamuksen kunnioittamista ja sujuvaa kommunikointia. Työntekijämme ovat motivoituneita ja tunnollisia, tarvittavaa ammattitaitoa unohtamatta.

Palvelumme korkeaa laatua ylläpitää myös panostuksemme henkilöstön valintaan ja koulutukseen. Huolehdimme, että palveluksessamme olevat siivoojat ovat luotettavia ja laadukkaaseen työskentelyyn ja lopputulokseen panostavia, sekä asianmukaisen koulutuksen saaneita. Pelkän voiton tavoittelun sijasta keskitymme kokonaisvaltaiseen laatuun ja toimivuuteen, jonka lopputuloksena on siitin ja puhtaan tilan lisäksi tyytyväinen asiakas.

Ammattitaito

Ammattitaidolla tehty siivous edellyttää tuntemusta eri menetelmistä, välineistä ja pesuaineista, sekä niiden sopivuudesta eri ympäristöihin ja erilaisille pinnoille. Vääränlaisten aineiden käyttö voi pahimmillaan vaurioittaa pintoja ja vaikuttaa negatiivisesti huoneilman puhtauteen. Meillä on tarvittava tieto ja kokemus voidaksemme valita kyseessä olevaan tilaan ja ympäristöön sellaiset siivousvälineet ja pesuaineet, joilla saadaan puhdas lopputulos tehokkaasti kuitenkaan pintoja vaurioittamatta. Ammattitaitoon kuuluu myös siivouksen suorittaminen mahdollisuuksien mukaan sellaiseen aikaan ja sellaisella tavalla, että tilan viihtyvyys ja toimivuus pysyy mahdollisimman hyvänä.

Joustavuus on osa asiakas ystävällistä palvelua

Mukautamme siivouspalvelumme yksilöllisesti siivottavan kohteen toiminnallisuutta palvelevaksi ja asiakkaan toiveita vastaavaksi. Suoritettavan siivouksen laajuus ja aikataulu sovitaan asiakkaan kanssa, ja huomioimme myös asiakkaan mahdolliset toiveet käytettävien menetelmien ja pesuaineiden suhteen palvelukokonaisuutta rakentaessa. Räätälöimme palvelun vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla siivottavan tilan vaatimuksia ja haluttua puhtaustasoa.

Luotettava yhteistyökumppani

Meille on tärkeää saavuttaa ja myös säilyttää asiakkaidemme luottamus. Jokainen yksittäinen siivous tehdään samalla ammattitaidolla, olipa kyseessä laaja perussiivous tai rutiininomaisempi ylläpitosiivous. Siistin lopputuloksen lisäksi panostamme siihen, että asiakas on tyytyväinen saamaansa palveluun. Kunnioitamme asiakkaan tiloja ja meille annettua luottamusta, ja pyrimme aina hoitamaan siivouksen niin että tilojen viihtyvyys pysyy siivouksen aikanakin mahdollisimman hyvänä.

Toimialueeseemme kuuluu pääkaupunkiseutu sekä muu Etelä-Suomi. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin juuri teille sopivasta ratkaisusta!