MONIPUOLISET SIIVOUSPALVELUT

Me Kiiltosiivouksella tarjoamme asiakkaillemme, niin yrityksille kuin yksityishenkilöille, monipuolisia sekä ammattitaitoisia siivouspalveluita alueella Vantaa sekä koko pääkaupunkiseutu! Panostamme jokaisen tekemämme siivouksen laatuun ja luotettavuuteen. Sovimme aina asiakkaan kanssa halutusta puhtaustasosta ja tarpeellisista työtehtävistä.

Panostamme työn jatkuvaan laatuun sekä tarkkuuteen, olipa kyse mistä tahansa tarjoamistamme siivouspalveluista. Palveluihimme kuuluvat niin kotisiivous, toimistosiivous, päiväkotisiivous, porrassiivous, kiinteistösiivous, laitossiivous kuin myös esimerkiksi yksittäinen lattioiden pesu tai ikkunoiden pesu.

SÄÄNNÖLLISESTI TEHTÄVÄ YLLÄPITOSIIVOUS

Ylläpitosiivouksella tarkoitetaan sovitulla säännöllisellä aikataululla tehtävää siivousta, jonka avulla huolehditaan tilojen yleisestä puhtaustasosta. Teemme jokaisen ylläpitosiivouksen ammattitaidolla – saavutetun puhtaan lopputuloksen lisäksi siivous suoritetaan sellaisena ajankohtana ja sellaisella tavalla, ettei siivottavan tilan toimivuutta tai viihtyvyyttä häiritä.

KORKEAT LAATUKRITEERIT

Pyrimme tarjoamaan siivouspalvelun, joka on kokonaisvaltaisesti laadukas. Tällä tarkoitamme puhtaan ja siistin lopputuloksen lisäksi esimerkiksi sujuvaa kommunikointia, sovittujen aikataulujen noudattamista sekä asiakkaan luottamuksen kunnioittamista. Palveluidemme korkean laadun ylläpitämiseksi panostamme myös tunnollisiin ja motivoituneisiin työntekijöihin, joilla on tarvittava siivousalan koulutus sekä ammattitaito.

SIIVOUSPALVELUITA TARPEEN MUKAAN

Tarjoamme erilaisia ja monipuolisia siivouspalveluita, joista uskomme jokaisen löytävän tarpeisiinsa soveltuvan. Kiiltosiivouksen siivouspalvelut ovat toimineet jo pitkään ja meillä on paljon tyytyväisiä, pitkäaikaisia asiakkaita. Sopimussiivouksella sekä toimivalla siivouspalvelulla olemme onnistuneet helpottamaan asiakkaidemme arkea.

ASIAKKAALLE RÄÄTÄLÖIDYT PALVELUT

Räätälöimme jokaisen siivouspalvelumme vastaamaan yksilöllisesti jokaisen asiakkaan toiveita sekä siivottavan tilan tarpeita ja ominaisuuksia. Jokainen palvelumme on räätälöitävissä, oli kyseessä sitten kiinteistösiivous, laitossiivous, myymäläsiivous, toimitilasiivous, kotisiivous tai esimerkiksi yksittäinen ikkunanpesu ja lattianpesu.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, mikäli tarvitset siivousta alueella Vantaa tai lähialueet!